نقش و تعامل اولیا


تعامل با اولیا

توضیحات

اگر مطالب درسی با زندگی فردی و اجتماعی دانش آموزان مرتبط شود ریشه دارترین و موثرترین آموزش ها صورت می گیرد.
معلم تنها یاددهنده نیست‌. به طور مسلم افراد دیگری هم هستند که در یادگیری بچه ها موثرند و قطعا والدین در راس قرار دارند.
آنها اولین معلمان فرزندانشان هستند و بیش از هر کسی می خواهند فرزندانشان هر چه زودتر آگاهتر ، داناتر و فهمیده تر شوند،زندگی را بهتر بشناسند و زودتر به آرزوهای خود برسند و انسانهایی موفق تر و زندگی دوست تر و زندگی سازتر و کارشناس تر و کاراتر و بالاخره کاردان و سربلند بار آیند.پس والدین وظیفه ی سنگین آموزش را بر عهده دارند
اولیاء نقش نظارتی و سازنده و مشاوره ای و تربیتی و همراهی جهت بهبود و کیفیت بخشی به جریان یادگیری و مهارت آموزی دارند.
بی شک بی بدیل ترین نقش آفرینی در روند شکل گیری شخصیت و شهروندی دانش آموزان در تراز ساحت های تربیتی ایشان مربوط به تعامل صمیمانه ی والدین با اولیای مدرسه می باشد.
آموزش وسیله و ابزاری است برای بهتر بودن و بهتر شدن و بهتر ماندن و……
نقش مربیان و پدران و مادران در همین است که به بچه ها یاد بدهند چگونه یاد بگیرند؛بیشتر و بهتر یاد بگیرند تا بتوانند تغییرات مفید و مطلوب در خود به وجود آورند‌.
درون همه ی انسان ها با هم یکی نیست و درون هرانسانی مخصوص خود اوست.شناخت این تفاوت ها به رشد شخصیت ذاتی و درونی فرزندانمان کمک می کند.فرزندانمان دردنیای ساختگی خود را گم می کنند و پیشرفت طبیعی خود را به خطر می اندازند.برای رشد و پیشرفت فرزندانمان بر اساس ویژگی های درونی شان نیاز به کمک والدین داریم تا دنیای حقیقی ذهنی و درونی فرزندانمان را به ما بشناسانند.
حضور اولیا در کنار مربیان با عنوان انجمن اولیا و مربیان در مدرسه ما را در رسیدن به اهدافمان در جهت رشد و پیشرفت و آرامش فرزندانمان در محیط مدرسه کمک بسیار خواهد کرد. برای به ثبات رسیدن تغییرات مفید و مطلوب در وجود فرزندانمان ؛ ارتباط مستقیم و یا غیر مستقیم والدین با مدرسه ضروری است. پس می بایست هر دو رکن تربیت دانش آموزان (خانواده و مدرسه)نقش خود را به طور کامل ایفا نمایند.
پس می بایست هر دو رکن تربیت دانش آموزان (خانواده و مدرسه)نقش خود را به طور کامل ایفا نمایند.